Επαγγελματική σφουγγαρίστρα & η επιλογή της

Επαγγελματική σφουγγαρίστρα & η επιλογή της

Η καθαριότητα είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα σε κάθε επιχείρηση ή χώρο εργασίας.  Όταν το περιβάλλον είναι καθαρό, οι επισκέπτες αισθάνονται ευχάριστα και τους δημιουργούνται θετικές εντυπώσεις για το χώρο. Μια επαγγελματική σφουγγαρίστρα παίζει σίγουρα καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού, καθώς βοηθάει στον ποιοτικότερο καθαρισμό, ο οποίος μάλιστα επιτυγχάνεται σε λιγότερο χρόνο.  Ποια είναι όμως τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε στην επιλογή της ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα; Διαβάστε στο άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς πώς θα επιλέξετε σωστά μία επαγγελματική σφουγγαρίστρα και λύστε κάθε σας απορία.

Για την επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής σφουγγαρίστρας πρέπει να δώσετε βάση σε πέντε σημαντικά σημεία:

  1. Τα υλικά κατασκευής της

Σίγουρα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα υλικά που είναι κατασκευασμένη. Συγκεκριμένα, οι σφουγγαρίστρες μικροϊνών ή με πολυεστέρα προσφέρουν ανώτερη ποιότητα  καθαρισμού. Επιπλέον, το κατάλληλο υλικό επιτρέπει στη σφουγγαρίστρα να απορροφά περισσότερη υγρασία και σκόνη, κάνοντας έτσι τη διαδικασία του καθαρισμού λιγότερο χρονοβόρα και παράλληλα, περισσότερο αποτελεσματική.

  1. Το μέγεθος και το σχήμα της

Εδώ, παίζει ρόλο η ευκολία στη χρήση που θέλετε να έχει αλλά και η απόδοση που αναζητάτε. Για παράδειγμα, μια μεγαλύτερη σφουγγαρίστρα μπορεί να καλύψει πιο μεγάλες επιφάνειες γρηγορότερα, ενώ μια μικρότερη μπορεί να φτάσει πιο εύκολα σε πιο δύσκολα σημεία. Έτσι, η συγκεκριμένη επιλογή θα πρέπει να γίνει κυρίως με βάση το χώρο που διαθέτετε.

  1. Η αντοχή της

Για να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και κόπο, η σφουγγαρίστρα που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει αντοχή και να μπορεί να «μαζεύειι» εύκολα σκόνη και τη βρωμιά. Η αντοχή από την άλλη πλευρά,  εξασφαλίζει ότι η σφουγγαρίστρα θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε γρήγορα.

  1. Η προσαρμοστικότητά της

Η επαγγελματική σφουγγαρίστρα θα πρέπει να είναι ευέλικτη στη χρήση της και να μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στον κάθε χώρο.  Επιλέξτε εκείνη που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε στεγνούς όσο και σε υγρούς χώρους. Επίσης, είναι ωφέλιμο να μπορεί να κάνει αποτελεσματικό καθαρισμό σε δάπεδα, πλακάκια, γυαλί, ξύλο κ.α.

  1. Η αγορά της από τους ειδικούς

Οι ειδικοί στον τομέα τους γνωρίζουν ποια είναι τα κατάλληλα είδη εξοπλισμού για κάθε χώρο. Η Impex, ανταποκρινόμενη σε όλα τα αιτήματα και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, B2B ή B2C, προσφέρει σε όσους την εμπιστεύονται μία μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά και εξειδικευμένα είδη καθαρισμού, ειδικά διαμορφωμένα για κάθε ανάγκη.

 

Αναβαθμίστε την ποιότητα του καθαρισμού σας με την υπογραφή της Impex

Ακόμα προβληματίζεστε για την επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής σφουγγαρίστρας; Η έμπειρη ομάδα της Impex μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική για το χώρο σας! Η Impex, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία ολοκληρωμένων συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού, παρέχει στους συνεργάτες της προϊόντα ειδικά διαμορφωμένα για κάθε επαγγελματικό χώρο. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 2104175813 & στο info@impex-kouloubis.gr για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση με βάση τις ανάγκες σας.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο άρθρο μας «Επαγγελματική σφουγγαρίστρα & η επιλογή της»
Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού στο νέο μας blog.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αναζήτηση