Επαγγελματικά είδη καθαρισμού με την υπογραφή Impex

Επαγγελματικά είδη καθαρισμού με την υπογραφή Impex

Επαγγελματικά είδη καθαρισμού. Το Α και το Ω κάθε επαγγελματία του χώρου. Όλοι επιθυμούν το καλύτερο για την επιχείρησή τους, όμως πρέπει να είναι και όσο το δυνατόν πιο value for money. Στην Impex θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ποιοτικά και εξειδικευμένα επαγγελματικά είδη καθαρισμού για κάθε χρήση, σε προσιτές τιμές. Γιατί όμως να επιλέξετε την Impex για να εξοπλίσετε με επαγγελματικά είδη καθαρισμού την επιχείρησή σας; Ο λόγος δεν είναι ένας, αλλά πέντε. Και εξηγούμαστε!

Λόγος #1: Επιλέξτε την Impex γιατί διαθέτει μία πλήρη γκάμα επαγγελματικών ειδών καθαρισμού

Μια απλή ματιά στο νέο site της Impex αρκεί για να διαπιστώσετε ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πελάτη και τις απαιτήσεις κάθε χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού, μικρού ή μεγάλου. Η εταιρεία παράγει και διαθέτει στους επαγγελματίες συνεργάτες της είδη επαγγελματικού εξοπλισμού όπως:

  • Χημικά απορρυπαντικά
  • Σφουγγαρίστρες
  • Ειδικά γάντια
  • Επαγγελματικά σφουγγάρια και ατσαλόσυρμα
  • Κάδους σφουγγαρίσματος
  • Κοντάρια
  • Μικροϊνες – Πανάκια Καθαρισμού
  • Παρκετέζες για στεγνό και υγρό καθάρισμα

και πολλά ακόμα αξεσουάρ και βοηθήματα.

Λόγος #2: Επιλέξτε την Impex για τα επαγγελματικά είδη καθαρισμού της επιχείρησής σας γιατί… η ποιότητά των προϊόντων της είναι αξεπέραστη.

Όχι απλά πρωταρχικό της μέλημα είναι να εκπληρώνει επιτυχώς κάθε συνεργασία της, αλλά είναι και υπερβολικά τελειομανής. Η Impex στο πλαίσιο της παραγωγής, έχει φροντίσει να εφαρμόσει πιστά τις σύγχρονες διεθνείς μεθόδους παραγωγής αρίστης ποιότητας προϊόντων. Η Impex είναι πιστοποιημένη από την QMSCERT με το πιστοποιητικό Q-CERT με γνώμονα τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ-EN-ISO-9001:2015. Παράλληλα, δεν σταματά να επενδύει στην ανανέωση εξοπλισμού και μηχανημάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Λόγος #3: Επιλέξτε την Impex για τα επαγγελματικά είδη καθαρισμού της επιχείρησής σας γιατί… σέβεται το πορτοφόλι των πελατών της.

Παρά το ότι έχει τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα της ελληνικής αγοράς, διατηρεί τις τιμές σε απολύτως λογικό πλαίσιο. Η Impex συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους ώστε να ενημερώνεται διαρκώς για τα οικονομικά και τεχνολογικά δεδομένα της αγοράς. Τα προϊόντα της είναι κοστολογημένα σε συνάρτηση και με σεβασμό στις αντικειμενικές δυσκολίες κάθε επιχείρησης.

Λόγος #4: Επιλέξτε την Impex για τα επαγγελματικά είδη καθαρισμού της επιχείρησής σας γιατί… η εξυπηρέτηση των πελατών είναι μέγιστη προτεραιότητα.

Η ικανοποίηση των ‘θέλω’ κάθε πελάτη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο από την εκκίνηση της λειτουργίας της. Σύσσωμο το προσωπικό της, έχει εκπαιδευτεί από την πρώτη στιγμή ώστε να σκέπτεται πρωτίστως ως πελάτης και δευτερευόντως ως πωλητής. Η Impex είναι στελεχωμένη με άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένους επαγγελματίες με άριστη γνώση των προϊόντων και των ιδιαιτεροτήτων κάθε επιχείρησης. Μόνο έτσι είναι εύκολη η εξεύρεση συμφερουσών, αποδοτικών και λειτουργικών λύσεων για τις ανάγκες κάθε εταιρείας.

Λόγος #5: Επιλέξτε την Impex για τα επαγγελματικά είδη καθαρισμού της επιχείρησής σας γιατί… αποτελεί μια βιώσιμη ελληνική βιομηχανία που ξεχωρίζει.

Πρόκειται για μια εταιρεία που διαρκώς γιγαντώνεται στην αγορά επαγγελματικών ειδών καθαρισμού και εδραιώνεται σταθερά στη συνείδηση των πελατών της. Πρωτίστως ωστόσο αποτελεί μία 100% ελληνική βιομηχανία που παράγει όλα τα επαγγελματικά είδη καθαρισμού στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιό της. Δρομολογεί δε νέες επενδύσεις ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ οι οποίες πρόκειται να τη θέσουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Στην περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία γύρω από τα επαγγελματικά είδη καθαρισμού που χρειάζεται η εταιρεία σας, μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104175813 & το info@impex-kouloubis.gr και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και να σάς προτείνει λύσεις.

 

Γιατί Impex σημαίνει «καθαρές λύσεις» για τον επαγγελματία.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο άρθρο μας «Επαγγελματικά είδη καθαρισμού με την υπογραφή Impex»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού στο νέο μας blog.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αναζήτηση