Επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού & η επιλογή τους

Επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού & η επιλογή τους

Επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού: Μια αρκετά σύνθετη και πολυεπίπεδη επιλογή, καθώς «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά», όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. Ακριβώς λοιπόν επειδή η καθαριότητα είναι κομβικής σημασίας για κάθε επιχείρηση, το να καταλήξετε στα ιδανικά επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού δεν είναι εύκολο. Αν λοιπόν είστε επαγγελματίας και ψάχνετε τα καλύτερα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού ή καρότσια καθαρισμού, πρέπει να λάβετε υπόψιν κάποιες παραμέτρους, όπως:

  • Τον τύπο του επαγγελματικού χώρου (π.χ. νοσοκομείο).
  • Τον όγκο εργασίας (π.χ. δύο φορές τη μέρα).
  • Τις ανάγκες καθαρισμού (π.χ. βιολογικός καθαρισμός).
  • Το είδος και το εμβαδόν της επιφάνειας (π.χ. μοκέτα 200 τ.μ.)
  • Το διαθέσιμο budget (π.χ. περιορισμένο με εξαίρεση τις value-for-money ευκαιρίες).

Μην σας απασχολεί τίποτα όμως, καθώς εμείς στην Impex είμαστε εδώ για εσάς! Δείτε τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και καρότσια καθαρισμού.

#1 – Επιλέξτε αν χρειάζεστε επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού ή καρότσια καθαρισμού βάσει αναγκών

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να προσδιορίσετε τις ανάγκες καθαρισμού του επαγγελματικού χώρου, απαντώντας σε κάποια ερωτήματα. Τι είδους επιφάνεια και τι εμβαδόν θέλετε να καθαρίζετε; Πόσες φορές την ημέρα  και πόσο χρόνο θα θέλει; Θα σας εξυπηρετήσουν τα σύνθετα και αποτελεσματικά επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού ή τα οικονομικότερα και απλούστερα καρότσια καθαρισμού;

#2 – Γνωρίστε και μελετήστε διεξοδικά τα προτερήματα για τις διαθέσιμες επιλογές σας

Μάθετε και εξετάστε τους διάφορους τύπους μηχανημάτων. Στην Impex διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και καρότσια καθαρισμού, τόσο σε brands όσο και σε κατηγορίες. Οι κατηγορίες στα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού, είναι οι εξής: μηχανήματα καθαρισμού μοκέτας, ηλεκτρικές σκούπες, μηχανήματα μονού δίσκου, μηχανήματα πλύσης – στέγνωσης, σάρωθρα εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Έχετε κατά νου ότι κάθε ένα εξ αυτών είναι κατάλληλο για διαφορετικές εργασίες καθαρισμού.

#3 – Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Ορίστε εξ αρχής τα χρήματα που είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού. Τα μηχανήματα διαφέρουν σημαντικά από είδος σε είδος ως προς την τιμή, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε το budget σας. Η Impex μολονότι διαθέτει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της ελληνικής αγοράς, διατηρεί τις τιμές σε απολύτως λογικό πλαίσιο.

#4 – Δείτε το ως επένδυση: Αγοράστε μόνο επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού υψηλής ποιότητας

Επενδύοντας σε επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού υψηλής ποιότητας, θα εξασφαλίσετε μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή. Τα πιο οικονομικά μοντέλα ενδεχομένως να χρειαστούν πρόωρη αντικατάσταση επιβαρύνοντάς σας με μελλοντικά ανυπολόγιστα έξοδα.

#5 – Εμπιστευτείτε μόνο επώνυμους προμηθευτές/ κατασκευαστές με πιστοποιήσεις

Η Impex στο πλαίσιο της παραγωγής, έχει φροντίσει να εφαρμόσει πιστά τις σύγχρονες διεθνείς μεθόδους παραγωγής αρίστης ποιότητας προϊόντων. Διαθέτει πιστοποίηση από την QMSCERT (πιστοποιητικό Q-CERT) με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ-EN-ISO-9001:2015. Παράλληλα, δεν σταματά να επενδύει στην ανανέωση εξοπλισμού και μηχανημάτων, ώστε να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

#6 – Ζητήστε τη γνώμη των ειδικών για επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού

Αν δεν είστε βέβαιοι για τις ανάγκες καθαρισμού του χώρου ή ποια επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού ή καρότσια καθαρισμού να επιλέξετε, μην το αφήσετε στην τύχη του. Πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τους ειδικούς στον τομέα του καθαρισμού. Στην Impex, η ικανοποίηση των ‘θέλω’ του πελάτη είναι για εμάς προτεραιότητα! Διαθέτουμε επαγγελματίες του χώρου στις τάξεις μας με άριστη γνώση των προϊόντων και των ιδιαιτεροτήτων κάθε επιχείρησης.

Εξοπλιστείτε με επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και σκούπες καθαρισμού με την εγγύηση της Impex!

Αν ακόμα μετράτε τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής, μην ανησυχείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104175813 & το info@impex-kouloubis.gr και μετά από μια ενδελεχή παρουσίαση από το προσωπικό μας, θα καταλήξετε άμεσα στην απόφασή σας.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αναζήτηση