Τι χρειάζεται για να ανοίξω συνεργείο καθαρισμού;

Τι χρειάζεται για να ανοίξω συνεργείο καθαρισμού;

Τι χρειάζεται για να ανοίξω συνεργείο καθαρισμού; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί όλο και περισσότερους νέους και νέες που αναζητούν έναν έξυπνο και επικερδή τρόπο επαγγελματικής δραστηριοποίησης ή / και αυτοαπασχόλησης. Τα τελευταία χρόνια, ο ευρύτερος κλάδος της καθαριότητας στη χώρα μας παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως λόγω της αύξησης του αριθμού των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια των αναγκών καθαρισμού τους. Επιπλέον, ο αριθμός των νοικοκυριών που αναζητά εξωτερική βοήθεια στην καθαριότητα των κατοικιών τους έχει αυξηθεί. Αν λοιπόν σκέφτεστε κι εσείς να αδράξετε την ευκαιρία δημιουργώντας μία σχετική επιχείρηση, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Ένα συνεργείο χρειάζεται: #1 Value for money απορρυπαντικά και χημικά

Όσον αφορά τα απορρυπαντικά και τα χημικά που χρειάζεται ένα συνεργείο καθαρισμού, το ζητούμενο είναι ο καλύτερος συνδυασμός τιμής και ποιότητας. Γι’ αυτό στην Impex σχεδιάζουμε και παράγουμε λύσεις απορρυπαντικών και καθαριστικών για κάθε επιφάνεια. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας.

Ένα συνεργείο χρειάζεται #2: Τις απαραίτητες επαγγελματικές σφουγγαρίστρες

Κάθε επιφάνεια δαπέδου χρειάζεται και την κατάλληλη σφουγγαρίστρα. Η γκάμα της impex περιλαμβάνει λύσεις σε επαγγελματικές σφουγγαρίστρες που διαφέρουν σε υλικό κατασκευής (wettex, νήμα ή μικροφίμπρας), βάρος, μέγεθος, αλλά και δυνατότητες. Επιλέξτε αυτές που κατά περίπτωση ταιριάζουν στις ανάγκες σας και απελευθερώστε τη βρωμιά από κάθε επιφάνεια.

Ένα συνεργείο χρειάζεται #3: Πλήρη εξοπλισμό επαγγελματικού καθαρισμού

Ο εξοπλισμός ενός συνεργείου πρέπει, μεταξύ άλλων, να περιλαμβάνει: βούρτσες, ξεσκονίστρες, ειδικά γάντια, επαγγελματικά σφουγγάρια και ατσαλόσυρμα, κοντάρια, πανιά – μικροΐνες, παρκετέζες για στεγνό και υγρό καθάρισμα, σάκους απορριμμάτων, σκούπες – φαράσια, σπογγοπετσέτες – ρολά, τσόχες και χαρτικά. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν από τη σχετική ενότητα τοu e-shop μας και κάντε την online παραγγελία σας.

Ένα συνεργείο χρειάζεται #4: Ποιοτικά και αποτελεσματικά εργαλεία καθαρισμού τζαμιών

Ένα από τα πιο σημαντικά «προβλήματα» που αντιμετωπίζουν τα νέα συνεργεία καθαριότητας είναι η εύρεση των κατάλληλων εργαλείων καθαρισμού τζαμιών. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά, ωστόσο λίγα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά με την ποιότητά τους. Στην Impex θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία εργαλείων καθαρισμού τζαμιών που καθαρίζουν αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.

Ένα συνεργείο χρειάζεται #5: Το επαγγελματικό καρότσι που θα φιλοξενήσει τα εργαλεία καθαρισμού

Στο ερώτημα «τι χρειάζεται για να ανοίξω συνεργείο καθαρισμού», το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από το επαγγελματικό καρότσι. Προτιμήστε ένα συμπαγές πολυλειτουργικό καρότσι, το οποίο και θα «φιλοξενήσει» όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σας για τη συλλογή απορριμμάτων και τον καθαρισμό δαπέδων και επιφανειών. Δώστε έμφαση στη λαβή του, έτσι ώστε να είναι ανθεκτική και να σας εξασφαλίζει ευκολία κατά τη μετακίνησή του. Βρείτε το κατάλληλο μέσα από την κορυφαία συλλογή μας σε καρότσια.

Ένα συνεργείο χρειάζεται #6: Μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης

Η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα και στον επαγγελματικό καθαρισμό. Πλέον ένα από τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται ένα σύγχρονο συνεργείο καθαρισμού είναι το κατάλληλο μηχάνημα πλύσης – στέγνωσης. Βρείτε λοιπόν αυτό που ταιριάζει στο πελατολόγιό σας και τις ανάγκες του μέσα από τη νέα σειρά σε μηχανήματα  πλύσης – στέγνωσης με την υπογραφή Comac. Με βάση την εμπειρία μας, σας προτείνουμε λύσεις που μπορούν να καλύψουν μικρούς και πολυσύχναστους χώρους, όπως το Vispa XS.

Ένα συνεργείο χρειάζεται #7: Μηχάνημα καθαρισμού μοκέτας

Το εσωτερικό δάπεδο πολλών επαγγελματικών χώρων καλύπτεται από μοκέτες μέτριας ή και βαριάς καταπόνησης. Επιπλέον, πολλοί εξωτερικοί χώροι ενδέχεται να καλύπτονται από τεχνητό γκαζόν. Σε περίπτωση που το συνεργείο καθαρισμού σας προσφέρει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που αξιοποιούν τέτοιου είδους λύσεις, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε και το κατάλληλο μηχάνημα καθαρισμού μοκέτας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από την πλούσια συλλογή μηχανημάτων καθαρισμού μοκέτας Santoemma. Κάθε μία από τις προτάσεις της εταιρείας συνδυάζει ευχρηστία, αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ μπορεί να εξασφαλίσει και γρήγορο στέγνωμα.

 

Τι χρειάζεται για να ανοίξετε συνεργείο καθαρισμού; Η Impex σας απαντά!

Αναρωτιέστε για το τι χρειάζεται προκειμένου να ανοίξετε συνεργείο καθαρισμού ή να ενισχύσετε την δυναμική του ήδη υπάρχοντος; Η Impex, με εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών στο χώρο, αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη που θα συμβάλει στην επιχειρηματική επιτυχία σας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο τηλέφωνο 2104175813 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσει σχετικά με τα επαγγελματικά προϊόντα και μηχανήματα καθαρισμού που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

 

Γιατί Impex σημαίνει «καθαρές λύσεις» για τον επαγγελματία.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο άρθρο μας «Τι χρειάζεται για να ανοίξω συνεργείο καθαρισμού»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού στο νέο μας blog.

 

 

 

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αναζήτηση