Επαγγελματικά δάπεδα & η φροντίδα τους

Επαγγελματικά δάπεδα & η φροντίδα τους

Επαγγελματικά δάπεδα: Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης ή χώρου που φιλοξενεί καθημερινά πολυάριθμο προσωπικό ή επισκέπτες. Όπως αντιλαμβάνεστε, τόσο οι προδιαγραφές κατασκευής τους όσο και οι απαιτήσεις συντήρησης και καθαρισμού τους είναι υψηλότερες σε σύγκριση με τα τυπικά οικιακά δάπεδα. Ποια είναι λοιπόν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις επιφάνειές τους να διαφέρουν; Ποια είναι τα κατάλληλα επαγγελματικά καθαριστικά για τη σωστή συντήρησή τους; Ανακαλύψτε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

  • Επαγγελματικά δάπεδα & οι προδιαγραφές τους

Τα επαγγελματικά δάπεδα είναι σημαντικό να πληρούν μία σειρά υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, λειτουργικότητας, καθαριότητας και ασφάλειας. Έτσι, μπορούν να καλύπτουν άριστα τις ανάγκες μίας επιχείρησης και των ανθρώπων της. Μεταξύ άλλων πρέπει να καθαρίζονται και να συντηρούνται εύκολα, καθώς και να μην έχουν ολισθηρά σημεία.

  • Τα επαγγελματικά δάπεδα & o καθαρισμός τους

Ο καθαρισμός των επαγγελματικών δαπέδων με τα κατάλληλα υλικά, όχι μόνο εξασφαλίζει τη σωστή συντήρησή τους, αλλά και συμβάλει στην αποφυγή ατυχημάτων των εργαζομένων.

  • Ω100 FLOOR CLEANER: Για απαιτητικά επαγγελματικά δάπεδα

Το Ω100 FLOOR CLEANER της Impex στεγνώνει γρήγορα, είναι αντιολισθητικό και δεν αφήνει γραμμές. Επιπλέον, χαρίζει σατινέ λάμψη χωρίς να δημιουργεί επιστρώσεις. Ιδανικό για επαγγελματικά δάπεδα από PVC, λινόλιουμ, καουτσούκ, γρανίτη, μάρμαρο, μπετόν και τσιμεντοειδείς επιφάνειες.

  • Ω210 και Ω215 ALL PURPOSE CLEANER: Για ευαίσθητα δάπεδα

Τα Ω210 και Ω215 ALL PURPOSE CLEANER είναι ουδέτερα καθαριστικά γενικής χρήσης για τη συντήρηση των ευαίσθητων επαγγελματικών δαπέδων που είναι ανθεκτικά στο νερό. Είναι φιλικά στο δέρμα και απαλά µε τις επιφάνειες, ενώ είναι ιδανικά για χρήση σε ξύλινα και συνθετικά επαγγελματικά δάπεδα. Καθαρίζουν εύκολα και αποτελεσματικά, στεγνώνουν γρήγορα και δεν αφήνουν γραµµές.

  • Ω120 WOOD CLEANER: Για ξύλο – και όχι μόνο

Το Ω120 WOOD CLEANER είναι η νέα καθαριστική δύναμη της Impex που στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει γραμμές, προστατεύοντας τις επιφάνειες με ευχάριστο άρωμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για βερνικωμένο παρκέ, laminate, κεραμικά και πέτρινα δάπεδα.

  • Ω130 FLOOR STRIPPER: Για καθαρισμό δαπέδων & αφαίρεση παρκετίνης

Εξαιρετική επιλογή καθαριστικού δαπέδων, κατάλληλου για αφαίρεση παρκετινών, είναι το Ω130 της Impex. Είναι σχεδόν άοσμο και εξαιρετικά αποδοτικό, ακόμα και χωρίς χρήση μηχανημάτων. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για επαγγελματικά δάπεδα που αντέχουν σε αλκάλια. Ωστόσο, δεν ενδείκνυται για δάπεδα από Linoleum.

  • Καθαριστικά γενικής χρήσης και δαπέδων S2 και S3

Οι προτάσεις της Impex για τον καθαρισμό επαγγελματικών δαπέδων δε σταματούν εδώ. Τα ήπια και ουδέτερα καθαριστικά S2 και S3 είναι ιδανικά για τη φροντίδα δαπέδων και επιφανειών με αντοχή στο νερό όπως πέτρα, πλακάκια, πόρτες, κουφώματα, έπιπλα, συνθετικές και γυάλινες επιφάνειες.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά λύσεων της Impex για επαγγελματικά δάπεδα

Αναζητάτε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό επαγγελματικών δαπέδων; Η Impex, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία ολοκληρωμένων συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού, δημιουργεί και προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματικού σας χώρου. Ανακαλύψτε τη νέα σειρά προιόντων της στο www.impex-kouloubis.gr ή καλέστε στο 2104175813 & ένας εκπρόσωπος θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει τις λύσεις που σας ταιριάζουν.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο άρθρο μας «Επαγγελματικά δάπεδα & η φροντίδα τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού στο blog μας.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αναζήτηση