Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες & οι τύποι τους

Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες & οι τύποι τους

Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες: το Α και το Ω στον καθαρισμό πατώματος. Κάθε τύπος τους ενσωματώνει διάφορα χαρακτηριστικά και καλύπτει διαφορετικό εύρος χρήσεων. Επιλέγοντας τον κατάλληλο για τις ανάγκες σας, βελτιστοποιείτε τόσο ποιοτικά όσο και χρονικά τον καθαρισμό του δαπέδου. Ποιοι είναι όμως οι σημαντικότεροι τύποι τους και ποια τα πλεονεκτήματά τους; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

  • Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες νημάτινες

Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τη σφουγγαρίστρα, η νημάτινη είναι εκείνη που μας έρχεται πρώτη στον νου! Είναι το κλασσικό είδος σφουγγαρίστρας με το οποίο μεγαλώσαμε όλοι και την έχουμε ως συνώνυμη με τον καθαρισμό πατώματος! Είναι ιδανική και αποτελεσματική για μεγάλες επιφάνειες.

H πρότασή μας: Σφουγγαρίστρα νημάτινη επαγγελµατική 400gr. Είναι κορυφαίας ποιότητας κατασκευής με σύμμεικτη ραφή και φαρδιά κεντρική γάζα μεγάλης αντοχής και μέγιστης απορροφητικότητας. Ένα πραγματικό πολυεργαλείο για κάθε τύπο πατώματος που ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά της.

  • Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες τύπου Wettex

Εδώ συναντάμε τον δεύτερο πιο συνηθισμένο τύπο επαγγελματικής σφουγγαρίστρας. Χρησιμοποιείται υγρή αλλά και στεγνή. Οι λωρίδες της απορροφούν αποτελεσματικά τη σκόνη από παρκέ, μάρμαρο και πλακάκι εσωτερικών χώρων. Είναι ιδανική για καθαρισμό δαπέδων με εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να αφήνει σημάδια.

H πρότασή μας: Οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες τύπου Wettex της Impex διαθέτουν φαρδιά κεντρική γάζα μεγάλης αντοχής. Κυρίως όμως, ξεχωρίζουν για την εξαιρετική καθαριστική δράση και απορροφητικότητα, ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών.

  • Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες τύπου μικροϊνών

Η best-seller επιλογή σε επαγγελματικές σφουγγαρίστρες. Οι μικροΐνες απορροφούν σχεδόν σαν σφουγγάρι, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Επιπλέον, στα κύρια χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται και η αντοχή. Μπορούν να πλυθούν εκατοντάδες φορές και να μη φθαρούν σχεδόν καθόλου.

Οι επαγγελματικές σφουγγαρίστρες μικροϊνών της Impex αποτελούνται από λωρίδες ενισχυμένης μικροφίμπρας φάρδους 4 cm με φαρδιά κεντρική γάζα μεγάλης αντοχής. Καθαρίζουν άψογα κάθε είδους επιφάνεια, απορροφούν τους ρύπους και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία!

  • Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες & υγρό πλυσήματος

Όποια από τις επαγγελματικές σφουγγαρίστρες κι αν επιλέξετε – αναλόγως του σκοπού σας – πρέπει να την υποστηρίξετε και με το κατάλληλο υγρό πλυσίματος. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε επιφάνειες όπως PVC, λινόλιουμ, καουτσούκ, γρανίτη, μάρμαρο, μπετόν και τσιμέντο, προμηθευτείτε το Ω100 FLOOR CLEANER Premium Καθαριστικό Πατώματος και καθαρίσατε! Για ξύλινες, κεραμικές και πέτρινες επιφάνειες τώρα, η ιδανική επιλογή είναι το Ω120 WOOD CLEANER. Στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, χωρίς να αφήνει γραμμές. Εξαιρετικές επιλογές αποτελούν επίσης τα καθαριστικά γενικής χρήσης και δαπέδων S2 και S3.

  • Ο καθαρισμός πατώματος έχει την υπογραφή της Impex

Στην περίπτωση που έχετε ακόμα απορίες όσον αφορά τη χρηστικότητα και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει κάθε τύπος σφουγγαρίστρας, μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104175813 & το info@impex-kouloubis.gr και το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει! Επιπλέον, θα σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες καθαρισμού σας.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο άρθρο μας «Επαγγελματικές σφουγγαρίστρες & οι τύποι τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού στο νέο μας blog.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αναζήτηση